You are here

Lav - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

Napetost na poslu je očigledna i ponekad je toliko vidljiva da se može seći nožem. Neke kolege su Vaši glavni konkurenti za unapređenje i samo će nijanse odlučiti ko će od vas napredovati, ali na to ne možete da utičete ni Vi a ni oni i zato je bolje da gubitnik pruži ruku pobedniku. Morate da sačuvate dobre međuljudske odnose, jer ko zna, možda ćete se uskoro naći u zajedničkoj kancelariji, nikada se ne zna šta budućnost donosi, ima vremena da svi napredujete ako pokažete dobre rezultate.

LJUBAV

U ovom mesecu svu svoju pažnju ćete usmeriti ka voljenoj osobi. Ukoliko do sada niste imali sjajan odnos i često ste dolazili u krizne situacije, sada ćete mnogo realnije da sagledate i da vidite gde postoje propusti. Uvidećete gde zaista postoji problem, a gde ste paničili bez razloga. Zatim ćete zajedničkim snagama da rešite nesuglasice i uživaćete u zajedničko provedenom vremenu. Slobodni Lavovi će upoznati veoma interesantnu osobu. Odmah će Vam se zavući pod kožu, a ubzro će Vam samo ona biti u glavi. Međutim, oprezno sa postupcima.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja, ali Vam je neophodno da se više krećete i da nalazite dovoljno vremena za fizičke aktivnosti. Dobro bi Vam došlo da dva puta nedeljno imate nekakav vid rekreativnih aktivnosti. Koristilo bi Vam vežbanje u teretani. Manje i prolazne smetnje možete imati u predelu disajnih puteva u vidu lakše prehlade. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od što više mešanog povrća koje možete jesti presno ili kuvano. Posebno će Vam prijati spanać, cvekla, krompir, brokoli i celer. Prijaće vam semenke od suncokreta, indijski orah, leblebija, kuvana heljda i integralni pirinač. Meso jedite umereno. Od voća uzimajte urme i sušene smokve.