You are here

Lav - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ako se bavite oblastima transporta robe i putnika. Ako se bavite trgovinom i uslugama, naći ćete se na gubitku. Imaćete uspeha ako se bavite uslugama iz oblasti građevinarstva, starim zanatima, kao i ako ste zaposleni u finansijskom sektoru. Uspećete da na finansijskom polju ostvarite veće dobitke. Nezaposleni Lavovi će uspeti da dobiju novi posao u oblastima usluga i zabave. Najviše mogućnosti za nova poslovna angažovanja ćete imati u slobodnim zanimanjima.

 

Ljubav:

Zajedničkim snagama ćete poboljšati uslove zajedničkog života. Uvećaćete zajednički budžet, a imaćete i bolji osećaj za to šta je Vašem partneru potrebno i to ćete mu pružati. Druga polovina novembra će Vam proteći u skladnom odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete pružati podršku gde god se to pokaže potrebno. Imaćete dovoljno ideja i inicijative za kvalitetno provedeno zajedničko vreme. Ispunićete partneru jednu želju za koju znate da je duže vreme priželjkuje. To može da bude i jedno uzbudljivo vikend putovanje. Slobodni: Privući će Vas neko koga ćete upoznati preko nekog vida zajedničkih ili poslovnih aktivnosti. U početku će Vam ta osoba delovati neupadljivo i povučeno, ali ćete spontano započeti razgovor koji će Vas oboje voditi ka sve više zajedničkih interesovanja i tema. Čak i kada ne budete vodili razgovore, prijaće Vam blizina te osobe. Počećete da se viđate privatno, da povremeno izlazite, a onda ćete osetiti obostranu zaljubljenost. Oboje ćete se složiti da želite da uđete u vezu.

Zdravlje:

Očekuje Vas dobro i stabilno zdravlje u novembru. Neophodno je da se više krećete i da radite svakodnevne fizičke vežbe. U suprotnom Vam preterano sedenje i neaktivnost mogu izazivati bolove u predelu leđa. Neće Vam prijati hladnije vreme, ali ako budete vodili računa da se oblačite toplije, nećete biti izloženi mogućnosti da se prehladite. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih namirnica kao što su integralni hleb i pirinač, testenine, riba i meso.