You are here

Lav - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo u svom poslu i da proširite ponudu usluga kojima ćete privući više korisnika. To će pozitivno uticati na Vaše finansijsko stanje, ali će zahtevati od Vas da budete vrlo praktični, preduzimljivi i štedljivi, kako biste mogli da pokrijete troškove koje ćete imati na početku. Najviše izbegavajte finansijske rizike i mahinacije, jer ćete biti nepromišljeni kada je o tome reč. Uspeh Vas očekuje ako ste po struci inženjer. U drugoj polovini meseca ćete ostvariti uspeh i značajnu zaradu na poljima IT sektora, usluga koje su povezane sa aplikacijama na internetu i podrške korisnicima, a možete pokrenuti i sopstveni biznis. Ostvarićete bolje odnose sa klijentima i poslovnim partnerima. Nezaposleni Lavovi će imati najviše mogućnosti da se zaposle u oblastima elektronske industrije, u IT sektoru i na poslovima koji zahtevaju dobro poznavanje modernih tehnologija.

Ljubav:

Poboljšaćete zajedničke finansije i ostvariti jedan cilj. Vašem partneru će se dopadati Vaši predlozi i pojačana inicijativa. Slobodnije ćete da pružate iskrena osećanja voljenoj osobi. Više ćete izlaziti i provodićete više vremena zajedno na zabavan način. Slobodni: Zainteresovaćete se za nalaženje odgovarajuće osobe za ulazak u ozbiljnu vezu na duže staze. Očekuje Vas poznanstvo sa osobom koja je praktična, ambiciozna i pomalo konzervativnih shvatanja. Delovaće Vam privlačno i počećete da se viđate i da se bliže upoznajete. Bićete iznenađeni kada shvatite da je u bliskom intimnom odnosu sa Vama, Vaša simpatija puna ideja, slobodnog mišljenja i da Vam pruža dosta podsticaja i mogućnosti za nova iskustva. Započećete emotivnu vezu.

Zdravlje:

Tokom decembra ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Vodićete pojačanu brigu za svoje zdravlje tako što ćete biti fizički aktivni, umereni u svemu i nalazićete dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Vaš tempo života će biti zdrav, a isprobaćete i neke nove metode za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. Preduzimaćete i preventivne mere. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od veće količine povrća koje možete pripremati kuvano, u vidu raznih čorbi od povrća, sa dodatkom pilećeg mesa. Prijaće vam i povrće koje je spremljeno za zimnicu. Od voća jedite pomorandžu i jabuke. Umesto mesa, jedite više ribe. Izbegavajte testenine, beli hleb i jela sa roštilja. Potreban vam je D vitamin.