You are here

Jarac - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

Želite da napredujete, ali nemate dovoljno motivacije i inspiracije da se pokrenete. Svesni ste da kako biste stigli do određene pozicije neophodno je mnogo rada, truda i odricanja. Prvo raščistite sa sobom šta je ono što zaista želite i čemu težite, a potom krenite u potragu za motivacijom i voljom za akciju. Ništa Vam neće pasti s neba, potrebno je da dobro zasučete rukave i da hrabro gazite napred. Druga dekada oktobra će Vam omogućiti napredak u tajnim pregovorima i uspeh u poslovima koji su povezani sa socijalnim službama, pomoći drugim ljudima i zdravstvom. Uspećete da se istaknete u stručnosti i radnom iskustvu, što će Vam doneti nove poslovne ponude i doprineti stabilnom poslovanju i boljem poverenju Vaših klijenata.

LJUBAV

Potrudićete se da kroz intenzivnije razgovore sa voljenom osobom poboljšate vaš odnos. Na prvom mestu ćete početi da tragate za rešenjima u vezi onoga što Vam je u prošlosti izazivalo nesuglasice i bar ponešto od svega ćete uspeti da prevaziđete ili da ublažite. Postaćete otvoreniji da saslušate i predloge i kritike od strane voljene osobe i da ih uvažite. Slobodnima će pokušaj da se približe osobi koja ih privlači završiti razočaranjem, jer će otkriti da su tu osobu pogrešno procenili kada je bliže upoznaju. Nakon toga će rešiti da okrenu novi list i da se više potrude oko upoznavanja sa nekim s kim mogu da dele zajednička interesovanja, a ko je vedrog duha i ima jaku pokretačku energiju. 

ZDRAVLJE

Vaš imunitet će biti pojačan i zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Manje smetnje su moguće u vezi cirkulacije, kako se vremenske prilike budu menjale i kako bude bilo hladnije. Lakša prehlada je moguća, kao i naglo variranje krvnog pritiska. Kvalitetan san je pola zdravlja - dobro se naspavajte! Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu povrća koje možete pripremati kuvano kao čorbe ili varivo. Potrebno vam je više C vitamina, kalcijuma kao i više tečnosti.