You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Vaga

Posao:

Ako se bavite privatnim poslom, za Vas će ova godina biti jedna od težih. Moguće je dosta kočnica, otežanja i prepreka. Teško ostvarujete finansijsku stabilnost. Moguće je da ćete nekih svojih planova morati da se odreknete kako biste uspeli da zadržite posao. Nije povoljna godina za upuštanje u privatne vode, pa ako planirate sopstveni posao bolje je da za sada ne rizikujete i da to što planirate odložite na duže staze. Ako generalno planirate bilo kakvu promenu posla, maj će Vam biti povoljan za neke konkretne korake po tom pitanju. U drugoj polovini godine, od juna na dalje dolazi do prekida ugovora ili do promena koje su Vam vezane za poslovne dogovore. Dosta toga neće biti kao što očekujete i na to treba da budete spremni. Ova godina će Vam biti stresna i imaćete utisak da Vam poslovna stabilnost na neki način izmiče. Biće potrebno da u sebi imate mnogo smirenosti kako bi izašli na kraj sa svim izazovima.

Ljubav:

Na ljubavnom polju će Vam za promene i nova dešavanja biti veoma važan mart mesec. Ako ste slobodni, tada Vam se pokreću prilike za nova poznanstva i flert. Preko prijatelja ili na nekom javnom mestu dolazi do spajanja sa osobom koja može da postane prilično važna za Vaš ljubavni život. Očekuje vas godina u kojoj ćete želeti ljubavnu stabilnost i biće Vam važno da sa nekom osobom ostvarite ozbiljnu vezu. Bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne tokom letnjeg perioda će neko od bivših da zakuca na Vaša vrata ponovo. Ako ste u braku ili zajednici sa partnerom, ova godina Vam donosi krizu, udaljavanje ali i svađe. Druga polovina godine Vam je pogotovo teška, period od jula na dalje može da Vam donese drastične preokrete po pitanju ljubavi. Tada je moguć i prekid emotivne veze ako Vam odnos sa partnerom nije dovoljno čvrsto izgrađen. Imaćete utisak da su stvari van Vaše kontrole i dosta toga će zavisiti od partnera.

Zdravlje:

Početak godine i faza do marta Vam je nepovoljna za zdravlje. U tom periodu ćete biti skloni većim problemima sa probavom, varenjem, stomak Vam je naglašen kao slaba tačka pa su mogući stomačni virusi kao i svi ostali problemi vezani za creva. Naravno, jako je važno da povedete računa o svojoj ishrani i o svojim navikama, kako bi situaciju držali pod kontrolom. Od marta do maja sledi povoljna faza za regeneraciju i oporavak. Kasnije, od maja pa do kraja godine stanje na polju zdravlja kod Vas može da se okarakteriše kao prilično promenljivo i toga treba da budete svesni. Idite na redovne lekarske kontrole i pazite na svoje zdravlje. Moguće je da ćete biti skloni tegobama vezanim za bešiku, jajnike ali i problemima koji se vezuju za bubrege i organe za izbacivanje tečnosti. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i da reagujete na svaku nepravilnost koju primetite kod sebe.