You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Lav

Posao:

Po pitanju posla Vam je 2020. na neki način godina koja u Vašem životu simbolizuje određenu prekretnicu. Dolazi Vam period u kojem ćete biti spremni da menjate posao. Možete da očekujete i promenu profesije ako ste o tome već nešto intezivnije razmišljali. Period do marta Vam je povoljan da pređete na neko drugo radno mesto ako ste tako nešto imali u planu. Ozbiljne odluke Vam generalno dolaze. Ako ste spremni da se trudite, da budete odgovorni i da se suočite sa nekim dešavanjima iz prošlosti, bićete zadovoljni poslovnom situacijom. Od jula Vam kreće period u kojem biste mogli da imate pokretanje saradnje sa inostranstvom. Generalno Vam je druga polovina godine daleko bolje postavljena za polje posla i tada možete da očekujete da će sve nekako dosta lakše da vam ide. U periodu od avgusta na dalje može da dođe i do nekih sudskih ili formalnih rešenja koja bi Vas zatim pokrenula u dobrom pravcu.

Ljubav:

Ova godina Vam na ljubavnom polju može biti generalno malo usporenija. Ako ste slobodni, treba da imate na umu da vam 2020. nije naklonjena baš za početak neke ozbiljnije veze. Možete svakako imati nova poznanstva i nešto neobavezno ali nema naznaka za vezu koja bi vodila ka braku. Nova ljubavna dešavnja i flert možete da očekujete u periodu tokom januara, pa zatim i tokom aprila meseca. Još jedna povoljna faza za nova dešavanja vas očekuje u drugom delu godine, tokom septembra kada ćete imati zanimljive ljubavne ponude. Ukoliko ste već u braku ili vezi. Moguće je da ćete na proleće imati krizni period sa voljenom osobom. Generalno vas očekuje godina u kojoj može da vlada monotonija između vas i voljene osobe. Poslovne obaveze i svakodnevnica kao da vam guše ljubav, pa se morate boriti da vam odnos bez obzira na sve to ipak bude nekako zanimljiviji. Ako dosada preovlada, vaša veza bi mogla da zapadne u krizu.

Zdravlje:

Na polju zdravlja će vam ova godina biti jedna od težih generalno. Početkom godine, u januaru i februaru vam je pogotovo moguć pad imuniteta. Imaćete i suočavanje sa zdravstvenim problemima koje u prošlosti kada je trebalo niste razrešili. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa donjim delom leđa, očima, glavom, kičmom kao i problemi vezani za kardiovaskularni sisten. Sledeći rizilan period vam je aktuelan u maju kada biste trebali da dodatno vodite računa o sebi. U drugoj polovini godine, od letnjeg perioda na dalje nastupaju aspekti koji vam donose više snage i životne energije, više elana i motivacije pa ćete u tom periodu imati i bolju mogućnost za oporavak. U drugoj polovini godine će vam prijati fizička aktivnost i bavljenje sportom, ako vaš lekar da saglasnost za to. Imaćete priliku da rešite zdravstvene probleme iz prošlosti, uz adekvatnu stručnu pomoć i način lečenja koji Vam odgovara.