You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Jarac

Posao:

Treba da imate na umu da će Vaša poslovna situacija tokom 2020. godine maksimalno zavisiti od Vas i Vaših odluka. Ovo je period u kojem ćete imati mogućnost da pravite važne rezove na polju posla. Bićete pod velikim pritiskom i velika odgovornost će biti u vašim rukama ali ako pokažete dovoljno spremnosti da se nosite sa velikim stvarima, bićete nagrađeni od sudbine. Period od aprila do jula vam donosi mogućnost za ostvarenje lakše, bolje i stabilnije zarade. Važno je naravno i da budete spremni da na ovom polju prihvatite nova rešenja i nove prilike. Promene su neophodne da biste napredovali. Najteži period Vas očekuje u februaru i martu kada ćete biti konstantno pod stresom. Kada ta faza prođe, već će biti dosta lakše da se usmerite na one stvari koje su Vam važne. Potrudite se da ne radite uvek samo za sopstveni interes već da budete svesni toga da se neke stvari rade i zbog opšteg dobra.

Ljubav:

Kada je u pitanju polje ljubavi, možete da očekujete jednu tešku godinu. U Vama se već gomila dosta nezadovoljstva koje vlada duži vremenski period. Ako ste u braku ili dužoj vezi, zahlađenje odnosa između Vas i voljene osobe polako, ali sigurno može da dođe do svog vrhunca. Moguće je da ćete sami u par navrata pomisliti kako više nemate nikakva osećanja prema osobi sa kojom ste. Moguće je da tu ima i dosta gorčine iz prošlosti. Bolje stanje na ljubavnom polju kod Vas dolazi od avgusta do kraja godine kada imate šanse za neku novu ljubav. Ako ste slobodni, taj period Vam je povoljan da nađete osobu koja Vam jako odgovara čak i za zajednicu ili ozbiljniju vezu. Slobodni Jarčevi početkom godine mogu imati utisak da su već predugo sami i generalno može da vlada atmosfera usamljenosti i nezadovoljstva. Potrebno je da radite na sebi, ali i na pogledima na svet koje imate. Zbog prošlosti ste se zatvorili u sebe.

Zdravlje:

Na polju zdravlja Vam je ova godina nepovoljno postavljena. Lako može da se desi da Vam nepažnja i loše navike iz prošlosti sada na neki način dođu na naplatu. Na površinu mogu da dođu zdravstveni problemi koji su se dugo gomilali u Vama i koje možda niste primećivali. Veoma je važno da tokom cele ove godine idete redovno kod lekara i da svom doktoru prijavite svaku nepravilnost koju budete primetili. Do  aprila Vam vlada jako nepovoljna faza u kojoj ćete biti skloni čestim glavoboljama, problemima sa srcem, krvnim pritiskom, upalnim i bolnim stanjima, ali i problemima sa vidom, očima, moguće neke manje inetrvencije u predelu glave ili povrede u predelu glave. Sledeća nepovoljna faza će Vam biti aktuelna od jula do kraja godine i vezivaće se pretežno za povratak starih i hroničnih problema, s tim što će Vam u tom periodu i predeo abdomena biti veoma osetljiv i podložan komplikacijama.