You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Bik

Posao:

Vama ova godina najpre donosi važne poslovne prilike koje se tiču inostranstva. Može Vam se desiti neka nagla promena ili ponuda koja je vezana za posao u inostranstvu ili za saradnju sa nekom stranom firmom. Ovo je povoljan period i za dodatnu edukaciju, studije, pa ako planirate bilo šta tog tipa, sam početak godine je odlično postavljen, mada i cela 2020. može da vam donese sreću na polju školovanja. Ukoliko imate neke sudske procese u toku, u tom slučaju imate razloge za brigu jer vam situacija nije sjajno prikazana i vide se problemi. Što se samog posla tiče, najvažniji period promena vam je naglašen tokom aprila meseca kao i u prvoj polovini maja. Tada vas očekuju i veći stresovi na poslu. Ukoliko vi sami želite da menjate radno mesto, tokom aprila imate najveće šanse da nađete nešto što će vam odgovarati. U drugoj polovini godine nećete imati drastičnije promene po pitanju posla.

Ljubav:

Možete da očekujete povoljnu fazu za nova ljubavna poznanstva tokom marta meseca. Ako ste slobodni, tada ćete imati najveće šanse da vam se pojavi neka nova, zanimljiva osoba za obostranu ljubav. Ipak, od aprila pa sve do kraja letnjeg perioda za vas nastupa jedna faza koja može da bude prilično nezgodna, u smislu da ćete biti skloni vraćanju starim ljubavima. Ako imate veći osećaj nostalgije na nekome od bivših partnera, u ovoj fazi bi veoma lako moglo da dođe do pomirenja i ponovnog spajanja sa osobom iz prošlosti. Moguće je da se radi o jednom nestabilnom odnosu ili nesređenoj emotivnoj situaciji. Ako ste zauzeti, imaćete krizu u odnosu sa voljenom osobom tokom druge polovine 2020. Mnogi Bikovi će intezivno razmišljati o razvodu ili prekidu veze kojom nisu zadovoljni. Ova godina za vas svakako nije vreme trpljenja, bićete skloni naglim odlukama i rezovima kada se radi o emocijama.

Zdravlje:

Biće Vam promenljivo zdravlje tokom 2020. godine. Prvi deo godine pogotovo može da vam donese neke nestabilnosti i probleme na ovom polju. Tokom aprila ćete imati nepovoljan period, koji može da vam donese upale, probleme sa kičmom, bolove kao i generalno pad imuniteta i tegobe na polju zdravlja, pa tada treba maksimalno da povedete računa o sebi. Sledeća nepovoljna faza će vam biti aktuelna tokom juna i jula meseca kada ćete biti sklone tome da vam se vrate neki zdravstveni problemi iz prošlosti. Ukoliko imate hronične smetnje koje su vezane za grlo, štitnu žlezdu, hormone, zube ili vratni predeo, u tom slučaju tokom juna i jula možete da očekujete nove komplikacije. Vodite računa o svom zdravlju tokom letnjeg perioda i potrudite se da izbegavate stresove. Sa lekarom se savetujte oko svega što vas muči. Jesenji period će vam biti dosta lakši, pa tada polako dolazi do stabilizacije na polju zdravlja.