You are here

Devica - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

Mnoge poslovne odluke su u Vašim rukama i čekaju da budu donešene. Svesni ste svih problema koje pogrešna odluka može da donese, a rizik Vam deluje previše opasno pa tražite idealnu strategiju koja će doneti najbolje rezultate. Ukoliko niste sigurni, pitajte kolege za savet. Izbegavajte nova ulaganja i bilo kakav vid mahinacija jer bi Vam to moglo naneti štetu i gubitke. Previranja na berzi Vam mogu poremetiti planove. Druga dekada oktobra Vam donosi mogućnosti da na vreme obavite važne radne zadatke i da postignete sve rokove, bez ijednog kašnjenja. Imaćete uspeha ako se bavite oblastima prosvete, zabave, ugostiteljstva i javnosti. Imaćete dobar osećaj za ono što traže Vaši klijenti, pa ćete imati uspeha i ako se bavite odnosima sa javnošću ili konsaltingom. Nezaposlene Device će uspeti da dobiju novi posao u oblastima trgovine, ali će već na početku imati teškoća da se uklope u traženi način rada.

LJUBAV

Kada je u pitanju ljubav, sve Device će biti ludo zaljubljene i neizmerno srećne. Ukoliko ste već dugo u braku ili vezi, Vaš emotivni partner će učiniti sve da ponovo osetite leptiriće u stomaku. Priznaćete, veza Vam je već upala u rutinu koja postaje monotona. Međutim, svaka sitnica koja bude dolazila od Vaše voljene osobe i te  kako će Vam značiti. Ako ste slobodni, do ušija ćete se zaljubiti u osobu koju već dugo poznajete ali će Vam se putevi tek ukrstiti u ovom mesecu.

ZDRAVLJE

Zdravlje će Vam biti stabilno većim delom oktobra, ali pod uslovom da se više krećete i da izbegavate preterivanje u zadovoljstvima. Potreban Vam je i odmor, a ne samo nepregledni niz aktivnosti. U protivnom ćete se osećati iscrpljeno. Pred kraj oktobra pripazite jer će Vas kvadrat Marsa sa Saturnom činiti sklonim povredama i bolovima u leđima. Potrebno je da ishranu pojačate kaloričnim namirnicama koje sadrže meso ili ribu, kao i pasulj, sočivo, grašak, brokoli, celer i masline, jer će to doprineti boljem imunitetu Vašeg organizma.