You are here

Devica - mesečni horoskop za novembar2019.

Posao:

Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite finansijama, prosvetom, zabavom i kreativnim poslovima. Uspeh Vas očekuje ako se bavite oblastima industrije, građevinarstva i zdravstva. Uložićete napore da pribavite neophodna sredstva za završetak jednog važnog projekta i u tome ćete imati uspeha. Oko jednog dela ulaganja tih sredstava nećete moći da se usaglasite sa poslovnim partnerima, što bi Vam moglo doneti manju zaradu od očekivane. Nezaposlene Device će imati najviše mogućnosti za dobijanje novog zaposlenja u oblastima komunikacija i trgovine. Privremeni posao lako možete dobiti u sektoru usluga.
 

Ljubav:

Tokom novembra ćete osećati potrebu da se poveravate voljenoj osobi i razgovaraćete o raznim važnim, ali i opuštajućim temama. To će Vas zbližiti i imaćete bolji uvid u potrebe voljene osobe. Znaćete kako da se postavite u svakoj prilici, što će Vašem partneru prijati. Dobro ćete se razumeti i Vaš partner će se slagati sa vašim predlozima. Bićete u mogućnosti da zajedničkim snagama i idejama poboljšate izgled zajedničkog prostora i bićete posvećeni porodici i rešavanju potreba članova Vaše porodice. Slobodni: Bićete pozvani na zabavu koja se održava u mestu udaljenom od mesta gde stanujete. Na toj zabavi ćete upoznati osobu koja će Vam privući pažnju svojim otvorenim i vedrim nastupom, koja će umeti da Vas sa nekoliko reči oraspoloži i koja ima izražene intelektualne sposobnosti. Doći će do buđenja obostranih emocija. Nakon zabave ćete nastaviti da održavate kontakt i počećete da razmatrate kada opet možete da se vidite i da provedete zajedničko vreme. To ćete i ostvariti
 

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti stabilno tokom novembra ali je neophodno da izbegavate duži boravak na vetru i hladnoći. U protivnom Vam se može dogoditi jača prehlada, koja može da se proširi i da dođe do upale u predelu urološkog trakta, a moguća je i upala grla. Potrebno Vam je da se više krećete i da se bavite svakodnevnom psihofizičkom relaksacijom. Potrebno je da Vaša ishrana sadrži što više kuvanog povrća kao što su brokoli, karfiol, grašak, šargarepa, celer i bundeva.