You are here

Devica - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Početak decembra Vam donosi nove mogućnosti za uspeh na poljima zabave, prosvete i u svemu što je povezano sa radnim zadacima gde se od Vas traže kreativna rešenja. Uvećana zarada Vas očekuje ako se bavite ugostiteljstvom i dizajnom. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u odnosima sa poslovnim partnerima i imaćete uspešne poslovne prezentacije i javne nastupe. Ostvarićete zapažen uspeh u oblastima javnosti, komunikacija, saobraćaja, trgovine i administracije. Polovinom meseca Vaši odnosi sa poslovnim partnerima će se odvijati obostrano korisno i svi ćete imati dobitke od toga, jer ćete ulagati mnogo energije i sredstava u razvoj aktuelnih planova. Intuitivno ćete donositi najbolje odluke. Nezaposlene Device će imati povoljne uslove da se zaposle u oblastima javnosti, ljudskih resursa, knjigovodstva i u agenciji za marketing.

Ljubav:

Imaćete nesuglasice oko rešavanja važnih pitanja u porodičnim odnosima. U drugoj polovini decembra ćete biti u mogućnosti da iznenadite voljenu osobu odlaskom na zajedničko putovanje. Očekuje Vas mnogo zabave i sklada u odnosu. Slobodni: Decembar Vam je izuzetno povoljan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu koja će imati veliki potencijal da traje dugo. Mnogo ćete izlaziti i uživati u zabavi sa prijateljima. Tako ćete upoznati nekoliko osoba koje će Vas zainteresovati. Najviše će Vam privući pažnju neko ko je ambiciozan, praktičan i ko ima veštinu da svoje znanje koristi u praksi, ko je ječi na delima u odnosu na ono što govori. Vrlo brzo ćete postati bliski i intimni i do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.

Zdravlje:

Posvetićete svom zdravlju posebnu pažnju, obavićete sistematski pregled i pridržavaćete se preventivnih mera za odbranu od raznih oboljenja. To će pojačati Vaš imunitet na bolesti i održavaće Vaše zdravlje u stabilnoj formi. Potrebna Vam je svakodnevna šetnja i rekreativne vežbe za noge, leđa i zglobove. Uzimajte sredstvo za čišćenje jetre od toksina. Potrebno je da Vaša ishrana sadrži integralne žitarice u umerenim količinama. Od povrća su Vam važni šargarepa, cvekla, beli luk i kiseli kupus. Od voća svakodnevno uzimajte jabuke, pomorandžu i ceđeni sok od limuna. Meso jedite umereno i kuvano. Izbegavajte pečeno i na roštilju. Mlečne proizvode umanjite. Potreban vam je A i D vitamin i magnezijum.