You are here

Blizanci - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

Izbegavajte finansijske mahinacije, jer Vam mogu naneti štetu i gubitke. Nailazićete na teškoće ako se bavite investicijama, osiguranjem, prosvetom i oblastima zabave. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite oblastima zdravstva ili finansijama. U drugoj dekadi oktobra ćete nailaziti na finansijske teškoće, jer će novac koji očekujete kasniti, a moguće su i finansijske teškoće druge vrste. Biće neophodno i da se prilagodite Vašem radnom timu i kolegama. Konkurencija će biti jaka i ometaće vas u postizanju ciljeva. Veći deo vremena ćete potrošiti u traganju za načinima da prestignete konkurenciju. Nezaposleni Blizanci će imati najviše mogućnosti da se zaposle u oblastima informacija, raznim medijskim redakcijama, izdavačkim kućama i u trgovačkim lancima.

LJUBAV

Ukoliko ste u odnosu koji Vam ne prija, koji Vas umara i zabrinjava, što pre na tu priču stavite tačku i okrenite se novim ljubavima. Međutim, ako u vašoj vezi ili braku imate mnogo nesuglasica, ali je ipak ljubav jača pa ne odustajete od toga, potrudite se da sa emotivnim partnerom nađete zajednički jezik kako ne biste još više komplikovali. Sa druge strane, ukoliko u vašem odnosu sve cveta, i već dugo planirate da pređete na viši nivo, ovo je idealan trenutak. Slobodni Blizanci će najviše vremena provesti sa prijateljima.

ZDRAVLJE

Vaš imunitet će biti pojačan, ali Vam se savetuje da budete fizički aktivni i da izbegavate duži boravak na vlažnom i hladnijem vremenu, naročito kada je kišno i vetrovito. Biće Vam osetljiv urološki trakt gde su moguće lakše upale, ali i bakterijska infekcija. Moguća je i pojava hemoroida. U drugoj polovini oktobra moguća je lakša i prolazna prehlada. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže antioksidanse za izbacivanje štetnih materija iz organizma. Spanać, sočivo, pasulj i boranija će Vam prijati u svakodnevnoj ishrani. Za dodatak koristite morske alge. Jedite voće i uzimajte više tečnosti i B vitamina.