You are here

Blizanci - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Sklopićete bar jedno novo i korisno poslovno partnerstvo. Uspeh Vas očekuje na polju javnosti. Izbegavajte sve moguće vidove finansijskih mahinacija i ulazak u rizične transakcije i investicije, jer bi Vam to moglo naneti ozbiljne gubitke. Bićete pritisnuti uvećanim troškovima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Ostvarićete značajne dobitke u velikim i dugoročnim projektima, kao i ako se bavite finansijama, uslugama, građevinarstvom i kreativnim zanimanjima kao što je dizajn i slično. Vaša kreativnost će Vam omogućiti da ostvarite značajne dobitke nakon predstavljanja javnosti jednog projekta na kom ste vredno radili i od kojeg mnogo očekujete. Uspeh je siguran, ali ćete se suočavati i sa preprekama iz tajnih izvora kao i sa ponudama za saradnju koje u pozadini imaju pokušaje finansijskih manipulacija. Nezaposleni Blizanci će dobiti povoljne ponude za zaposlenje u oblastima javnosti. Moći ćete da se zaposlite u oblastima informacija, prava i dizajna.
 

Ljubav:

Očekuje Vas dosta lepih dešavanja i poboljšanja u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete više vremena i inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaš partner će biti prijatno iznenađen pažnjom koju ćete mu poklanjati. Na taj način ćete Vašu vezu učiniti stabilnom i skladnijom. Prijaće Vam zajedničko putovanje. Slobodni: Početkom novembra ćete upoznati nekog ko dolazi iz daleka i s kim ćete već na prvi pogled doživeti obostranu simpatiju i otkriti da imate brojna zajednička interesovanja. Bez obzira što ne živite u istom mestu nastavićete kontakt i učestvovaćete u jednom zajedničkom projektu. Bićete pomalo nesigurni kuda vodi ovaj odnos, jer će Vam delovati da nećete moći da rešite trenutne prepreke. Ubrzo će Vam se ukazati mogućnost da opet budete zajedno i ući ćete u vezu.

Zdravlje:

Bićete osetljivog zdravlja i podložni upalama u predelu urinarnog trakta. Moguć je i osetan pad imuniteta, pa Vam se savetuje da se više krećete i da radite svakodnevne fizičke vežbe radi bolje fizičke kondicije. Izbegavajte duži boravak na hladnim i vlažnim mestima. Bićete skloni prehladi i lošoj cirkulaciji. Krajem meseca će Vam se poboljšati imunitet. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične i gradivne namirnice.