You are here

Blizanci - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Umećete da uočite na vreme dobru šansu za zaradu. Veći deo prihoda ćete ostvarivati kroz oblasti usluga. Na teškoće u poslu ćete nailaziti zbog neslaganja sa nadređenima i sa poslovnim partnerima. Posvetite se kreativnim projektima jer ćete ovde imati dobitke, zahvaljujući sekstilu Venere sa Neptunom. Najviše uspeha ćete imati u oblastima dizajna i finansija. Započećete realizaciju planova vezanih za javne poslove, a dobro će Vam doći i oglašavanje Vaših usluga. Oslonite se na svoju intuiciju kako biste ostvarili napredak u karijeri. Pružiće Vam se velika šansa, posebno ako se bavite zdravstvom, higijenom i farmacijom. Treća dekada decembra će Vam biti uspešna i završićete godinu sa većim dobitkom od očekivanog. Nezaposleni Blizanci će uspeti da se zaposle u oblastima ekonomije, zdravstva i u svemu gde se od njih očekuje da pokažu svoju kreativnost i preduzimljivost.

Ljubav:

Na prvom mestu ćete se posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Razmotrićete zajedno mogućnosti za ostvarenje zajedničkih planova i bolje životne uslove. Više vremena ćete provoditi u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Slobodni: Prva dekada decembra Vam donosi mnogo zabave i uzbuđenja. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja je puna energije i koja je po izgledu neko ko Vas u potpunosti fizički privlači. Između Vas dvoje će se ubrzo stvoriti dobar spoj i počećete zajedno da izlazite, ne samo na mesta na zabavu već i u teretanu i na razne sportske i rekreativne aktivnosti. Ući ćete i u intimne odnose i otkrićete da se na tom polju odlično slažete. Već u drugoj polovini decembra ćete ući u emotivnu vezu.

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje će biti stabilno i Vaš imunitet će biti pojačan, ali je važno da ovaj mesec iskoristite što bolje možete u pogledu fizičkih aktivnosti. Ako ne idete u teretanu, krenite što pre, a ako Vam teretana nije zanimljiv izbor, praktikujte drugu vrstu fizičkih aktivnosti. Svakodnevna šetnja se preporučuje za održavanje kondicije u formi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu voća zbog unosa vitamina. Pomorandže, mandarine, grejpfrut, unosite svakodnevno, a možete da pijete i sokove od ceđenog limuna. Sušene smokve, urme i grožđe su važan izvor hranljivih materija za vas. Od povrća obavezno jela sa kiselim kupusom i ribom. Izbegavajte brzu hranu i jake začine.