You are here

Bik- mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO:

Početkom oktobra ćete imati mogućnost pokretanja novih planova u oblasti javnih delatnosti. Sa poslovnim partnerima ćete imati česte sastanke u vezi pokretanja zajedničkih projekata. Sastanci neće biti laki i zahtevaće od Vas spremnost na kompromis. Do sredine meseca ćete uspeti da se usaglasite i pokrenete nove projekte kao i da sklopite nove ugovore koji će Vam doneti dobitke. Dobro se organizujte i bacite se u akciju. Ukoliko se dobro pokažete, moguće je i unapređenje. Ukoliko se bavite uvozom ili trgovinom robe iz inostranstva, budite pažljivi krajem meseca, jer su mogući zastoji koji Vam mogu naneti štetu i gubitke. Nezaposleni Bikovi će imati najviše mogućnosti za novo zaposlenje u oblastima industrije, saobraćaja i trgovine. Honorarni posao možete dobiti u oblastima marketinga.

 

LJUBAV:

Ukoliko ste u vezi ili braku, Vaš odnos će biti na ivici. U Vašu ljubavnu vezu prste će umešati treća osoba, koja će samo paliti vatru, izazivati nervozu koja će Vas podstaći na svađu i raspravu. Ovo će biti test za Vaš emotivni odnos. Morate zajedničkim snagama da odolite raspravama i tenziji i ukoliko to uspete, nema zime za Vas u narednom periodu. Slobodne bikove očekuje više zabave i izlazaka gde će upoznati nove ljude. Izdvojiće se jedna osoba koja će vam pružati pažnju i naklonost ali vam neće delovati dovoljno privlačno da biste se upustili u nešto bliže na emotivnom polju. 

 

ZDRAVLJE:

Potrudite se da više boravite na vazduhu. Potrebno Vam je da se više krećete kako biste poboljšali fizičku kondiciju. Smetnje su moguće u vezi bubrega ili jetre. Druga polovina oktobra Vam donosi poboljšanje. Izbegavajte promaju i duži boravak u prostorijama koje su vlažne i mračne. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više povrća koje možete kuvati u vidu raznih čorbi, sa dodatkom mesa.