You are here

Bik- mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Imaćete mogućnost saradnje sa inostranstvom i obrazovnim institucijama. Ovo će zahtevati sastanke i poslovna putovanja. Pružiće Vam se mogućnost da uvećate Vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje stručnih seminara i kurseva. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite turizmom, izdavačkom delatnošću ili visokim obrazovanjem. Na polju platnog prometa budite pažljivi, jer ćete biti suočeni sa pokušajima malverzacija od strane Vaših saradnika. Trgovina robom iz uvoza će se pozitivno odraziti na Vaše finansijsko stanje i jedan konstruktivan poslovni potez će Vam doneti uvećanu zaradu. Za sada nije pogodno vreme za nešto novo u Vašem radu. Godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na vašem računu. Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima turizma, u prosveti, izdavačkoj delatnosti, štampariji ili u oblastima dizajna i saobraćaja.

Ljubav:

Uspavane strasti će se probuditi na obostrano zadovoljstvo. Očekuje Vas lep provod i prijatno vreme koje ćete provesti zajedno. Ako ne odete na putovanje, osmislićete kako da jedno drugome ispunite neke želje. Slobodni: Pružiće Vam se mogućnost da upoznate nekoga ko će Vas zadiviti svojim idejama, drugačijim pogledom na život, a velike su mogućnosti da je to neko ko dolazi iz daleka, verovatno iz inostranstva. Upoznaćete se na putovanju ili će to biti neko ko će doći u Vašem mesto u posetu rođacima. Vaš odnos će započeti neobaveznim razgovorom, kroz koji ćete otkriti da imate slična interesovanja. Nakon toga slede zajednički izlasci i ubrzo ćete postati intimni. Postoji mogućnost nove veze.

Zdravlje:

Potrebno Vam je da se više odmarate i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju kako bi Vaše zdravlje bilo stabilno. Za jačanje imuniteta Vam se preporučuje svakodnevna šetnja i zdrava ishrana. Manje i prolazne smetnje možete imati u predelu kostiju, kolena i zglobova, posebno Bikovi u poodmaklim godinama. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vitaminima, kao što su kiseli kupus sa velikom količinom C vitamina, kao i pomorandže, mandarine, grejpfrut i kivi. Meso možete uzimati u umerenim količinama ali bi vam više prijala morska riba. Izbegavajte testenine, beli hleb, jela pečena na ulju, brzu hranu i alkoholna pića. Pojačajte unos magnezijuma.