You are here

"Subotica 2010" i "Spartak 2012" pobednici dečjeg Novogodišnjeg turnira

"Subotica 2010" i "Spartak 2012" pobednici dečjeg Novogodišnjeg turnira

Dečji Novogodišnji turnir ove godine okupio je 14 ekipa koje su se takmičile u dve starosne kategorije 2010. i 2012. godište. Takmičenje po grupama održano je 4. januara, nakon kojih su bile poznate ekipe koje su se plasirale u samu završnicu. Odlukom organizatora utakmice za treće mesto i finala u obe kategorije održane su finalnog dana 47. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu zajedno sa seniorskom završnicom.

U okviru dečjeg turnira odigrane su finalne utakmice i za treće mesto u obe generacije. U konkurenciji starijih dečaka rođenih 2010. godine "Subotica" je slavila protiv "Arene" nakon penala sa 9:8 jer je regularni deo završen nerešeno 1:1. Treće mesto pripalo je ekipi "TSC" koja je golovima Marka Rankova i Pavla Aleksića slavila sa 2:0 protiv "Palića".

U konkurenciji mlađih, dečaka rođenih 2012. godine „Spartak“ je u finalu pobedio Arenu, a gol odluke postigaoje Danilo Borkov. U meču za treće mesto “Subotica“ je savladala "Coerver akademiju" sa 2:1, a dvostruki strelac za pobednički pehar bio je Danilo Bojić.

Grad: