You are here

Spartakovi mali džudisti osvojili 37 medalja u Kanjiži

U Kanjiži je održan tradicionalni turnir pod nazivom „Mikulaš kup” za najmlađe džudiste na kome je učestvovao i Spartak sa svojim takmičarima i osvojio 37 medalja. Turnir je bio drugačiji u odnosu na ostale u organizacionom smislu. Takmičari su bili podeljeni u svoje kategorije i grupe naspram svog stepena znanja, pa su se neki borili samo na parteru, a neki u stojećem stavu. Spartak je nastupao sa svjim podmlatkom, ali i sa svojim sekcijama Bajmok i Čantavir. Mališani iz Subotice, Bajmoka i Čantavira ukupno su osvojili 37 medalja.
Bronza: Ema Lasu, Ričard Vas, Boglarka Fargo, Balaž Kokrehel, Žolt Buranji, Dario Kujundžić, Nikola Kujundžić, Boris Tatalović, Matija Iveljić, Luka Prćić, Vasilije Racić, Nemanja Tomović, Darko Ištvančić, David Vas i Staša Mitrić.
Srebro: Bence Paska, Dejan Bastić, Leon Deme, Reka Dudaš, Leontina Burazin, Emina Mezei,Nikolina Tatalović, Srđan Uzelac, Matej Nemet, Akoš Bazo, Stefan Drača i Ilija Stokanović.
Zlato: Andrea Forgo, Gloria Fero, Bence Kosaras, Relja Radovanović, Dragan Mitrić, Veljko Borojević, Filip Ivanović, Strahinja Radovanović i Matej Imrić.

Grad: