You are here

Spartak potpisao stipendijske ugovore sa osmoricom kadeta

Rukovodstvo Spartaka još jednom je potvrdilo kakvom politikom se vodi klub i dalo podsticaj dečacima iz svoje škole da bolje rade kako bi jednog dana zauzeli mesto u seniorskoj ekipi.
Subotički superligaš potpisao je stipendijske ugovore sa osmoricom igrača iz kadetske selekcije na koje računa da u skorije vreme budu nosioci igre u prvom timu.
- U generaciji 2003. godište koja igra Kadetsku ligu Srbije nije slučajno što je ovoliko broj stipendista koji su potpisali svoje ugovore. Od ove generacije se očekuje mnogo, ne samo u rezultatskom smislu, već da će iz ove ekipe biti najveći broj prvotimaca. Većina igrača u kadetskoj selekciji je dovedena sa strane. Neki su već dve godine u našem klubu, neki manje, ali iz dana u dan oni napreduju i svojim radom potvrđuju da će za dve godine iz ovekipe bar petorica biti standardni prvotimci – rekao je Ivica Francišković, koordinator Omladinske škole, prilikom predstavljanja igrača.
Stpipendijske ugovore potpisali su Ilija Miodragović (levi bek), Veljko Dimković (defanzivni vezni), Saša Đekić (centralni bek), Aleksandar Rac (desni bek), Veljko Arsović (vezni), Nemanja Andrić (ofanzivni vezni), Mile Erdelj (bočni napadač) i Simo Vrbljanac (centralni bek).
Ambicije svih mladih igrača su da što pre zaigraju u prvom timu Spartaka, a potom jednog dana naprave dobre igračke karijere u većim i inostranim klubovima.

Izvor: www.subotica.com

 

Grad: