You are here

Rukometaši Dinama iz Pančeva bolji od Subotičana

Rukometaši Dinama iz Pančeva bolji od Subotičana

Rukometaši Spartaka nisu uspeli da ostvare pobedu u Pančevu. Subotičani su poraženi od ekipe Dinama rezultatom 26:22. Mladi tim Subotičana odolevao je jednoj od najboljih ekipa u superligaškom društvu, ali nije uspeo nešto više da uradi i bodovi su pripali Pančevcima. Bolja igra domaćina dovela je do zasluženog trijumfa.
Od početka utakmice domaćini su imali prednost. Istina je da je mladi tim Spartaka pokušavao da se bori ravnopravno sa iskusnim  igračima Dinama, ali u tome nije uspeo. Domaćini su stekli prednost od 7:3, a na polvreme se otišlo uz četiri gola razlike 14:10. I u nastavku meča Dinamo je diktirao tempo igre i na kraju zasluženo slavio rezultatom 26:22.

Dinamo – Spartak 28:22 (14:10)

Dinamo: Milošević 2, U. Pavlović, Bunjevčević 4, Šotić 1, Savić 4, Jezdimirović 1, M. Pavlović, Zlatanović, Distol, Milenković 2, Barudžić 4, Golubović 1, Kostadinović 8, Milunović, Radovanović, Mitrović 1.

Spartak: Papeš, Ž. Peić Tukuljac 1, J. Peić Tukuljac, Kulundžić, Šukić 4, Milisavljević, Oljača 1, Spremo 5, Kojadinović 2, Pjevalica, Đurković 1, Karan 1, Pilipović 7, Ilić, Arđelan.

Grad: