You are here

Fudbaleri Bačke 1901 savladali ekipu 1. maj iz Rume

Fudbaleri Bačke 1901 savladali ekipu 1. maj iz Rume

Fudbaleri Bačke 1901 postigli su još jedan odličan uspeh i tako upisali nova tri boda. Subotičani su slavili protiv ekipe 1. maj iz Rume. Dosadašnji rezultati prate cilj i ambicije kluba, a to je plasman u viši rang. Bačka 1901 je slavila protiv 1. Maja iz Rume u okviru osmog kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Tim Save Pavićević bio je bolji i pobedio sa 2:0.

Već sam početak utakmice nagoveštavao je dobru igru. Subotičani su igrali ofanzivno i posle minut ipo igre Bačka je došla do vođstva. Nakon tog gola, gosti su igrali otvorenije. U završnici prvog dela Bačka u potpunosti kontroliše loptu, time i igru. Stojisavljević je u duelu sa Anđićem nesportski odreagovao, nakon čega se stvorila gužva na sredini terena. Gosti su ostali sa igračem manje jer je Pančić dobio crveni karton. U nastavku meča Bačka je bila sve opasnija i u 74. minutu stigla do drugog gola. Manojlović je centrirao, a Milan Lučić pogodio za 2:0 i ujedno postavio knačan rezultat.

Bačka 1901 – 1 Maj 2:0 (1:0)

Radišić 2’ (autogol),  Lučić 74’

Bačka: Studen, Vujošević, Bjedov, Masalušić, Mezei, Anđić, Milić (Rajkovača), Manojlović, Lučić (Lukić), Glišović, Nosković (Nenadović).

1 Maj: Šegavac, Pejić, Bajić, Radišić, Pilipović (Popović), Milojević (Arsić), Krstić, Stojisavljević, Čupeljić (Dobić), Gavrilović, Zec.

Grad: