You are here

Subotica Trans izdao obaveštenje o načinu korišćenja posebnog oblika javnog prevoza od 1.4.2020.

Subotica Trans izdao obaveštenje o načinu korišćenja posebnog obilak javnog prevoza od 1.4.2020.

Oni su obavestili zaposlene i poslodavce da će poseban oblik gradskog i prigradskog prevoza putnika od 1. aprila biti moguć samo uz prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca.

Kako navode iz Subotica Transa, u cilju produženja radničkih mesečnih karata poslodavac je u obavezi da se organizuje i da memorandumu firme dostavi spisak svojih zaposlenih sa ličnim podacima i relacijom prevoza. Za one koji nisu bili korisnici javnog prevoza potrebno je dostaviti i fotografiju za izradu mesečne karte, a trošak izdavanja elektronske kartice je jednokratan i iznosi 400 din.

Kompletnu dokumentaciju poslodavac dostavlja na Autobusku stanicu Subotica elektronskim putem na mejl stanica@sutrans.rs ili preko kurira u periodu od  06:00 do 13:00 časova, nakon izrade karata, dovoljno je da poslodavac pošalje svoje ovlašćeno lice koje će da preuzme mesečne karte za sve zaposlene i posle ih podeli zaposlenima. Sva plaćanja se vrše elektronskim putem.

Prevoz je dozvoljen isključivo zaposlenima kojima poslodavac nije u mogućnosti da organizuje rad od kuće i čije je dolazak na mesto rada neophodan. Nedeljom nema organizovanog prevoza.

Kupovina karata kod vozača autobusa nije dozvoljena do daljnjeg, a nadležni iz ovog preduzeća mole korisnike prevoza da se pridržavaju propisanih mera zaštite i nose zaštitne maske i rukavice.

Grad: