You are here

Obaveštenje o redu vožnje JP „Subotica-Trans“ počev od 11. maja

Obaveštenje o redu vožnje JP „Subotica-Trans“ počev od 11. maja

JP “Subotica-trans” Subotica će počev od ponedeljka dana 11.05.2020. godine, na gradskim i prigradskim linijama, saobraćati po redu vožnje za radni dan. Polasci koji su u redu vožnje označeni sa “Đ” neće saobraćati.

Počev od 11.05.2020. godine uslugu prevoza mogu da koriste sve kategorije putnika (zaposleni, đaci i studenti, penzioneri, lica starija od 65 godina i drugi).

Iz JKP „Subotica-Trans“ mole putnike da koriste beskontaktne karte za prevoz (mesečne karte ili elektronski novčanik), a samo izuzetno da koriste mogućnost kupovina karte kod vozača autobusa. Pravila ponašanja za putnike u gradskom i prigradskom prevozu putnika su javno objavljena na autobuskim stajalištima i mole putnike da ih se pridržavaju.

Iz nadležnog preduzeća posebno apeluju na putnike koji ne pripadaju kategoriji zaposlenih lica, da usluge prevoza putnika koriste u intervalima u kojima se uobičajeno ne voze zaposleni na rad i sa rada kako bi se smanjile gužve i kako bi se obezbedilo da broj i raspored putnika u vozilu omogućuju održavanje propisane fizičke udaljenosti (socijalne distance) među putnicima.

Istovremeno, Su Trans obaveštava putnike da će počev od 11.05.2020. godine početi sa radom: Autobuska stanica Subotica, Turistička agencija i prodajna mesta: Patria, Teslino naselje i Palić.

Grad: