You are here

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Kertvarošu, Željezničkom naselju, Prozivci i Verušiću.

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Kertvaroš, kod obdaništa "Šumice", na uglu Tesline i Heroja Pinkija, iza samoposluge u ulici Josipa Kraša i na uglu B. Buhe i Save Kovačevića.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedinici Željezničko naselje, gde će kontejneri biti postavljeni kod Libolegele (M. Uskokovića), na uglu Jovana Mikića i Čordaškog puta, Hrastove i Jovana Mikića, i na uglu Kopaoničke i Bajmočke.

U petak, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Prozivka, na uglu Nade Dimić i Jo Lajoša, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića. Istog dana, kontejneri će biti postavljeni i u Mesnoj zajednici Verušić, kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, Šištak naspram Srednje ulice i preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća.

Jesenju akciju odvoženja kabastog otpada organizuje JKP "Čistoća i zelenilo", a trajaće od 23. septembra do 5. decembra.

Izvor: www.subotica.com

Grad: