You are here

Izmena režima saobraćaja

Izmena režima saobraćaja

Prema najnovijem projektu tehničke regulacije saobraćaja u Subotici, od ponedeljka, 4. juna, došlo je do promene u režimu saobraćaja na nekoliko putnih pravaca u širem centru grada.
Ulica Nikole Kujundžića – uvodi se jednosmerni režim odvijanja saobraćaja i to u smeru od Trga žrtava fašizma ka Preradovićevoj ulici, tako da će se i u delu Trga žrtava fašizma od ulice Somborski put do ulice Nikole Kujundžića odvijati dvosmerni saobraćaj.
Atile Jožefa u delu od ulice Somborski put do ulice Nikole Kujundžića – uvodi se jednosmerni režim saobraćaja i to u smeru od ulice Nikole Kujundžića ka ulici Somborski put.
Kumanovska – uvodi se jednosmerni režim saobraćaja i to u smeru od ulice Arsenija Čarnojevića ka ulici Ivana Zajca.
Raskrsnica ulica Aleja maršala Tita i Sep Ferenca – promena prvenstva prolaza na raskrsnici ulica Aleja maršala Tita i Sep Ferenca tako da će sada prioritet imati vozila koja se kreću ulicom Sep Ferenca u odnosu na vozila koja dolaze sa Aleje maršala Tita.
Kružni tok na uglu ulica Aleja maršala Tita i Zmaj Jovine – promena prvenstva prolaza tako da će sada prvenstvo prolaza imati vozila koja izlaze iz kružnog toka ka Aleji maršala Tita u odnosu na vozila koja iz ulice Zmaj Jovina skreću ka Aleji maršala Tita.

 

Grad: