You are here

Humanitarna akcija „Slatki karavan“

Humanitarna akcija „Slatki karavan“

Humanitarna organizacija “Srpska solidarnost“ i ove godine po peti put organizuje akciju „Slatki karavan“, ona ima za cilj prikupljanje božićnih i novogodišnjih paketića za decu iz južne srpske pokrajine Kosova i Metohije.

Humanitarna organizacija se obratila narodu Srbije i u matici i dijaspori da se priključe sakupljanju sredstava za božićne i novogodišnje slatke paketiće za decu sa Kosova i Metohije, koji će i ove praznike dočekati u teškim uslovima.

U akciji „Slatki karavan“ koja se organizuje od 2016. godine do sada je isporučeno 4.000 paketića. U humanitarnoj organizaciji „Srpska solidarnost“ veruju da ove godine mogu, uz pomoć drugih dobrih ljudi, da sakupe još više paketića i time obraduju još veći broj dece.

Svoj prilog možete da donesete u trafiku "Bonus" kod Ekonomskog fakulteta, trafiku "Box" kod bioskopa "Lifka", u frizerskom salonu "J&T creative team" na bazenu SRC "Prozivka" i studenskim domovima "Bosa Milićević" i "Ivo Lola Ribar". Za više informacija kako u Subotici dostaviti paketiće pozovite 060/049-58-57 (Nataša).

U akciju je uključena i naša dijaspora, koja će pomoć prikupljati u Beču, Minhenu i Njujorku.

Pored slatkiša i igračaka, otvoren je dinarski račun 340-11013053-38 (naznaka "Za slatki karavan"), a omogućene su i uplate putem Pejpala na "srpskasolidarnost@gmail.com"

Grad: