You are here

Fondacija „Danilo Kiš“ poziva sve mlade na Online radionice soft skills veština

Fondacija „Danilo Kiš“ poziva sve mlade na Online radionice soft skills veština

Fondacija „Danilo Kiš“ poziva sve mlade na Online radionice soft skills veština, koje će biti održane tokom avgusta meseca preko Zoom-a.

Svake srede u avgustu, počevši od 5. avgust, sa početkom u 18 sati, zainteresovani će imati priliku da učestvuju u online zoom radionicama na različite teme. Nije neophodno kontinuirano praćenje svih radionica, već je moguće učešće samo u pojedinačnim radionicama, koje se biraju u skladu sa sopstvenim interesovanjima.

Učiće se o tome kako da utvrdimo prioritete, planiramo i organizujemo svoje vreme sa minimalnom prokrastinacijom, zatim kako da pobošljamo svoje komunikacione veštine i da razvijemo neke nove, kako da se profesionalno orijentišmo i da planiramo svoju karijeru, a da bi to sve postigli, treba da se napiše kvalitetan CV i motivaciono pismo bez kojeg danas nema kontakta sa budućim poslodavcem.

Radionice vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Kako biste učestvovali, potrebno je:

– da imate instaliranu Zoom aplikaciju na svom desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;

– da svoje učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 15-tak minuta pre radionice.

Teme radionica: 

5. avgust, 18h: “Upravljanje vremenom”

12. avgust, 18h: “Komunikacija i veštine potrebne za kvalitetnu komunikaciju”

19. avgust,18h: “Profesionalna orijentacija i karijerno savetovanje”

26. avgust,18h: “Pisanje CV-a i motivacionog pisma”

Učešće je besplatno.

Izvor: www.yueco.rs

 

Grad: