Dešavanja

TENIS-OP PANČEVA DO 14 GODINA Vuković pobednik

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Na terenima  TK Dinamo prošle sedmice održano je otvoreno prvenstvo u tenisu za dečake i devojčice rođene 2000.

Košarkaši Spartaka na zasluženom odmoru

Košarkaši Spartaka od prvog jula nalaze se na zasluženom odmoru. Subotički košarkaši od naredne sezone takmičiće se u Prvoj košarkaškoj ligi. Ono što je najvažnije okosnicu tima činiće igrači koji su prošle godine igrali Drugu ligu. Ekipu je pojačao Stefan Kojić koji igra na pozicijama 2, 3 i 4 i koji je prošle sezone igrao za Šabac. Spartak će u novoj sezoni predvoditi isti stručni štab kao i prošle sezone, pripreme će odradiće u Subotici.

Vaterpolisti Spartak Prozivke učestvovali na završnom turniru Prvenstva Vojvodine

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

VK Spartak-Prozivka je nastupio sa dve ekipe kao i Vojvodina iz Novog Sada, gde su postignuti sledeći rezultati: Spartak-Prozivka 1 – Spartak 6:6, Spartak-Prozivka 2 – Vojvodina 2 7:2, Spartak-Prozivka 2 – Vojvodina 1 3:8, Spartak-Prozivka 1 – Polet 1:4 Konačan plasman u grupi A je bio takav da je prolaz u polufinale obezbedila Vojvodina i Spartak-Prozivka.

Fjučers na Paliću

Na terenima TK "Palić" od 19. do 27. jula održaće se 11. međunarodni fjučers za žene "Palić Open" sa nagradnim fondom od 10.000 dolara. U kvalifikacijama su učestvovale 64 teniserke od kojih su samo osam dobile pravo i našle se u glavnom žrebu među 32 igračice. Kvalifikacije su počele u subotu 19. Jula. Finale je u nedelju 27 jula sa početkom od 11 časova. Prvi nosioc turnira je mađarska teniserka Agneš Bukta koja trenutnio zauzima 332. mesto na svetskoj rang listi.

Održana promocija subotičke scene ekstremnih sportova

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

U Skejt parku kod klizališta održana je promocija subotičke scene ekstremnih sportova, na kojoj su učestvovali vozači rolera, brdskih bicikala i sjekta, a sve u cilju snimanja emisije o ovom sportu. 

Kostadinović najbolji

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

U stonoteniskom centru

“Kup Subotice 2014“

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Na stadionu FK "Bačke 1901" u okviru mini trening kampa FK Dunaujvaroš Pase ekipe iz Mađarske koja se nalazi u Subotici od ponedeljka 14. jula, održan je turnir za dečake uzrasta 1999. godište i mlađi, pod nazivom "Kup Subotice 2014". Pored pomenute ekipe učestvovali su fudbalska škola Dribling, koja je i pobednik turnira, FK Bikovo, Vinogradar i Đurđin. Mađarska ekipa Dunaujvaroš Pase igrala je sa svoje dve ekipe. Na kraju turnira podeljeni su pehari i priznanja za najbolje pojedince.

Vojvođanska zlatna rukavica pripala Milanu Osadkovskom

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Finalnim borbama završeno je takmičenje Vojvođanska zlatna rukavica koja je održana u našem gradu. Više od 200 takmičara iz 25 zemalja sa pet kontinenta. Posle Svetskog prvenstva ovo je bio najkvalitetniji turnir ove godine po rečima gostiju i svih onih koji su na bilo koji način bili akteri 32. po redu Vojvođanske zlatne rukavice. Pobednik turnira je takmičar iz Srbije Milan Osadkovski koji je u finalu u kategoriji do 60 kg pobedio takmičara iz Australije.

Mađari pobednici omladinskog turnira

Nakon turnira za dečake do 15 godina na kraju kampa FK Dunaujvaroš, održan je turnir i za omladince. Organizovan je trijagonal između Dunaujvaroša, Bačke i Đurđina. U pvom susretu mađari su savladali ekipu Đurđina sa 5:0. Usledio je novi meč Đurđina sa ekipom Bačke, koja je iskoristila umor protivnika i u drugom poluvremenu u potpunosti slomila otpor protivnika koji se odlično držao. Na kraju ubedljiva pobeda Bačke od 4:0.

14 medalja za plivače Spartaka

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Plivački klub "Spartak" bio je domaćin Otvorenog prvenstva Vojvodine za mlađe pionire na kojem je učestvovalo 16 klubova sa ukupno 138 plivača. PK "Spartak" je predstavljalo 19 plivača i plivačica koji su osvojili 14 medalja (2 zlatne, 6 srebrnih i 6 bronzanih).

Ishranom protiv visokih temperatura

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Visoke temperature se lakše podnose ukoliko se usklade ishrana i fizička aktivnost. Lekari savetuju da je pored sezonskog voća i povrća, izuzetno značajno unositi najmanje dve litre vode, kako bi izbegli dehidrataciju. Lekari tokom leta savetuju slabiju kalorijsku ishranu. Preporučuju se isključivo posna mesa, kao što su riba i živinsko meso, dok je unos crvenog mesa potrebno ograničiti na 3 do 4 puta mesečno.

Kancelarija zaštitnika građana imala više od 1.000 predmeta za pola godine

Za prvih 6 meseci ove godine Kancelarija zaštitnika građana imala je 1.100 predmeta, od čega su u 663 učestvovali kao posrednici u odnosu na republičke organe, 130 predmeta koji se tiču izbeglih i prognanih lica sa Kosova, kao i druge vrste predmeta.

Predstava "Grk Zorba" oduševila gledaoce na Letnjoj pozornici

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Na prepunoj Letnjoj pozornici na Paliću premijerno je izvedena baletska predstava „Grk Zorba“.

Velika posećenost gradskih bazena

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Iako je tek početak kupališne sezone, naši sugrađani svakodnevno posećuju bazen, uprkos tome što temperature nisu prave letnje, na koje smo do sada navikli. Bazen je otvoren već od 6h ujutru, i taj termin je namenjen za rekreativce, dok je od 11h otvoren za građane. Radno vreme bazena je ponedeljkom od 12.00 do 18.00 časova, od utorka do petka od 11.00 do 18.00 časova, a vikendom od 11.00 do 20.00 časova. Ulaznica za odrasle je 110 dinara, za decu 50 dinara, dok je za mališane do 5 godina starosti ulaz besplatan.

Dućan domaće hrane

Su Nedeljnik, mali oglasi subotica, registar firmi

Udruženje „Ukusi tradicije“, u saradnji sa preduzećem „Frins“ d.o.o.

Poslovni Registar

Uloguj se

web dizajn i programiranje: StudioPresent